Antena Căutare

Lacrimi și durere fără margini în județul Cluj! Un copil de 2 ani a murit strivit de o ușă metalică în scara unui bloc

Tragedie fără margini în județul Cluj! Un băiețel de 2 ani a fost strivit de o ușă metalică. Potrivit autorităților, accidentul s-a produs în urma căderii unei uși metalice sprijinită de perete, peste băiețelul de 2 ani. Unul dintre vecini își schimbase ușa veche și o sprijinise de peretele scării.

Moarte înspăimântătoare la Turda! Într-o fracțiune de secundă, un băiețel de 2 ani a fost strivit de o ușă metalică în scara în care locuia. Familia este distrusă și nu își poate reveni din acest coșmar. Cum s-a produs nenorocirea

Potrivit autorităților, accidentul s-a produs în urma căderii unei uși metalice sprijinită de perete, peste băiețelul de 2 ani. Unul dintre vecini își schimbase ușa veche și o sprijinise de peretele scării.

Potrivit declarațiilor vecinilor, în momentul accidentului, mama copilului se afla în apartamentul unde se schimbase ușa: ,,În faţa blocului erau mai multe persoane, printre care şi mama copilului de 2 ani. La un moment dat, aceasta a intrat în scara blocului pentru a discuta cu bărbatul care şi-a schimbat uşa, în apartamentul acestuia, după care, ulterior, a intrat şi băieţelul. Persoanele care erau afară au auzit o bubuitură, iar când au intrat în scară au văzut uşa care căzuse peste băieţel şi au sunat la ambulanţă'', potrivit stiridecluj.ro.

Micuțul a fost transportat de urgență la spital, unde s-a confirmat decesul. În prezent, se fac investigații pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs tragedia, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Zeci de copii și bolnavi de cancer, în pericol! O firmă de catering prepara mâncarea într-o bucătărie plină de gunoi şi ... Ce se întâmplă cu creditele românilor! Anunțul făcut despre noua formulă ROBOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x