Antena Căutare

Un copil in varsta de 2 ani a murit in conditii suspecte la un spital din Galati

Moarte suspecta la un spital din Galati. Un copil in varsta de doi ani a murit la doar cateva ore de la internare. Parintii au relatat ca medicii i-au informat ca baietelul are o simpla raceala, insa la 17 ore de la internare s-a stins. Politia a deschis imediat o ancheta in acest caz.

"Se fac cercetari in acest caz. Vor fi verificate fisele de observatie medicala. Din primele informatii, se pare ca acest copil a mai fost internat cu diagnosticul bronsita in 24 ianuarie si a fost externat in 30 ianuarie 2012", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, Cristina Tatulici, conform Antena3.


Primele informatii in cazul copilului de doi ani care a murit la Spitalul de Pediatrie "Sfantul Ioan" din Galati arata ca micutul fusese internat cu bronsita in acelasi spital, in luna ianuarie, fiind externat in 30 ianuarie, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Galati.

Cazul a fost sesizat Politiei prin numarul de urgenta 112 de catre o matusa a copilului decedat si a fost inregistrat ca moarte suspecta.

Parintii copilului de doi ani care a murit la Spitalul de Pediatrie "Sfantul Ioan" din Galati ii acuza pe medici de malpraxis, in timp ce cadrele medicale spun ca micutului i-a fost aplicat tratamentul corespunzator, insa starea acestuia era grava si nu se putea face mai mult.

Parintii au precizat ca medicii le-au spus ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru salvarea vietii copilului.

La randul lor, medicii de la Spitalul de Pediatrie "Sfantul Ioan" din Galati spun ca micutul a fost adus la spital cu o stare generala mediocra.

Cutremur cu magnitudinea de 3,4 in Romania... Captura impresionanta de armament in Vama Albita. Peste 100 de arme si zeci de mii de cartuse, confiscate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x