Antena Căutare

Un curier pe bicicletă s-a rătăcit în pădure. A fost căutat de către pompieri, SMURD și Ambulanța

În urma unui apel la 112, în jurul orei 22:00, un echipaj SMURD, șapte pompieri și două echipaje de poliție au pornit în căutarea unui curier pe bicicletă, rătăcit în Pădurea Verde din Timișoara.

Tănărul a plecat cu bicicleta să livreze o comandă în Dumbrăviţa, o comuna periurbană lipită de Timişoara. Acesta a încercat să scurteze drumul prin Pădurea Verde, însă s-a rătăcit şi nu a dispus de lanternă şi nici baterie la telefon.

Ajunşi la faţa locului, autoritățile au stabilit un perimetru de căutare, în baza coordonatelor GPS înregistrate în urma apelului. După 15 minute, echipajele au reuşit să îl găsească pe curier, în apropierea lacului din Dumbrăviţa.

Un curier pe bicicletă s-a rătăcit în pădure. A fost căutat de către pompieri, SMURD și Ambulanța

“Adolescentul era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză. După ce a fost evaluat de către echipajul SMURD, s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni sau alte semne care ar putea să-i afecteze starea fizică. Ne bucurăm că am reuşit să salvăm acest adolescent şi sperăm că data viitoare va fi mai atent”, a declarat Elena Megherea, ISU Timiş.

Invenție la Cluj ! Elevii unui liceu au inventat un senzor care își schimbă culoarea în funcție de calitatea aerului... Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei tinere din sectorul 2, dispărută în urmă cu 10 zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x