Antena Căutare

Un elev a fost mutilat cu acid din laboratorul de chimie în timp ce făcea un experiment!

Un elev din Cosminele, județul Prahova, a rămas mutilat, după ce i-au căzut pe picior, din greșeală, substanțe pentru lecția de chimie. IPJ Prahova a confirmat deschiderea unei anchete care este coordonată de un procuror.

Un elev a fost mutilat cu acid din laboratorul de chimie în timp ce făcea un experiment!
Substanțe chimice

Elevul de clasa a 8-a ar fi fost luat de un angajat al școlii ca să mute un dulap în care se găseau materiale pentru lecțiile de chimie. La un moment dat, dulapul a fost scăpat de sub control, iar în interior s-au spart mai multe sticle cu substanțe, potrivit observatorulph.ro.

În urma scurgerii substanțelor, copilul ar fi fost pătat cu acid, pe piciorul drept. Potrivit presei locale, la scurt timp, băiatul a început să se simtă rău, fiind trimis acasă. Pe drum, el a leșinat și a fost găsit de un localnic, care, îngrozit de rănile copilului, a sunat la 112.

Elevul a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, unde a fost supus unui transplant de piele.

Mărturii despre minunile părintelui Arsenie Boca. "Am văzut oameni dezlegați de duhurile rele și un copil olog care... Ajut Eu, campania dorințelor împlinite! Surprize uriașe, pregătite în ziua când Antena 1 împlinește 26 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x