Antena Căutare

A fost prins în flagrant, dar se consideră victimă! Un hoț a dat în judecată polițistul care l-a imobilizat: ”M-a legat cu o curea şi m-a purtat prin oraş!”

Un bărbat care este suspectul unei infracțiuni de furt a dat în judecată Poliția și agentul care l-a prins în flagrant și solicită daune uriașă. 

A fost prins în flagrant, dar se consideră victimă! Un hoț a dat în judecată polițistul care l-a imobilizat: ”M-a legat cu o curea şi m-a purtat prin oraş!”
| Adevărul

Un bărbat care este suspectul unei infracțiuni de furt a dat în judecată Poliția și agentul care l-a prins în flagrant și solicită daune uriașă.

Iulian Morariu, fiul unui afacerit local, a invocat dreptul la imagine, motiv pentru care solicită acum polițistului l-a prins în flagrant şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui 100.000 de euro daune morale. Solicitarea înaintată iniţial Judecătoriei Vaslui a fost declinată, spre soluţionare, Tribunalului Vaslui, având în vedere cuantumul ridicat al daunelor morale.

Astfel, în cererea respectivă, el a invocat faptul că a fost umilit public după ce polițistul a folosit pentru imobilizare o curea „cu care l-a legat de gât, conducându-l astfel prin oraş până la secţie“.

Mai mult, de atât, după ce a fost dus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, suspectul a fost fotografiat, iar imaginile au fost ulterior publicate într-un ziar local.

Având în vedere toate acestea, tânărul a considerat că i-a fost încălcat dreptul la imagine, fapt pentru care a dat înjudecată atât polițistul, cât și Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui.

În ciuda faptului că dosarul în care tânărul solicită daune morale nu a fost soluționat, ancheta procurorilor s-a încheiat și a arătat că nu au fost întrunite elemente ale infracțiunii de purtare abuzivă, fapt pentru care s-a dispus clasarea cauzei, potrivit Adevărul.

Agentul Alexandru Mălăncuș, bărbatul care l-a imobilizat pe tânăr, a explicat cum s-a întâmplat totul: ”Am văzut ieşind din magazin, în fugă, doi bărbati şi, din urma lor, o femeie ţipând după ajutor. Au luat-o la fugă printre blocuri. Am fugit după ei dar, după aproximativ 200 de metri s-au despărţit şi fiecare a continuat să alerge în altă directie. Am fost nevoit să alerg doar după unul dintre ei şi, după aproximativ 500 de metri am reuşit să-l prind în spatele blocului nr.1. L-am pus la pământ dar nu aveam cătusele la mine. Se zbătea să scape astfel că am fost nevoit să-l imobilizez la pământ şi să-i leg mâinile la spate cu cureaua de la pantaloni. L-am dus apoi la sediul IPJ Vaslui şi de acolo a fost preluat de o patrulă din cadrul Politiei muncipale. Ulterior, a fost dus înapoi la magazin. Vânzătoarea a început să plângã de bucurie când a văzut că hoţul a fost prins şi şi-a recuperat marfa furată”, a povestit agentul Alexandru Mălăncuş, potrivit sursei citate.

Moarte dramatică a unei fetițe de 8 ani din Vaslui! Fetița era crescută de bunici, iar în ultimele zile fetița dădea sem... Denisa confecționează și vinde mărțișoare "ca să se facă bine"! Suferă de o boală gravă a intestinelor: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x