Antena Căutare

Cer negru la Galați! Un incendiu cumplit a stârnit panica printre localnici! Pompierii au înfruntat temperaturi uriașe (VIDEO)

Incendiu cumplit izbucnit duminică, la Galați! Fumul negru s-a extins rapid și patru autospeciale au încercat să stingă flăcările puternice, dar pompierii s-au apropiat cu greu, din cauta temperaturilor extrem de ridicate!

Incendiu cumplit izbucnit duminică, la Galați! Fumul negru s-a extins rapid și patru autospeciale au încercat să stingă flăcările puternice, dar pompierii s-au apropiat cu greu, din cauta temperaturilor extrem de ridicate!

Aproximativ 200 de cauciucuri de utilaje grele depozitate în Zona Liberă Galaţi ard, duminică după-amiază, cu intensitate mare, iar un fum gros a acoperit zona, după ce persoane necunoscute au dat foc la vegetaţia uscată din apropiere, a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, la faţa locului au acționat patru autospeciale cu apă şi spumă şi un motostivuitor, dar nu s-au putut inițial apropia de focar din cauza temperaturii foarte ridicată degajate de arderea cauciucurilor. Într-o primă etapă s-a reuşit stingerea incendiului provocat de arderea vegetaţiei uscate, urmând apoi lichidarea focarului generat de arderea cauciucurilor, prin folosire de spumă chimică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La faţa locului au sosit şi echipaje de poliţie, care fac cercetări. De asemenea, a fost anunţată şi Garda de Mediu Galaţi, mai ales că e zonă transfrontalieră, iar fumul dens se propagă pe o suprafaţă de kilometri.

Sursa: Agerpres

Stațiunile de la malul marii au ajuns adevărate ruine... Fenomenul „Zombie” se extinde în România! Tot mai mulți tineri ajung de urgență la spital! Ce simptome sunt (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x