Antena Căutare

Accident cumplit, în urmă cu puțin timp! Un microbuz plin cu copii și un autoturism s-au ciocnit! Șase copii, răniți! Șoferul a murit

Un accident teribil a avut loc vineri dimineață, în județul Bihor, pe DN76 Oradea-Beiuș, unde un autoturism și un microbuz s-au ciocnit între localitățile Tășad și Drăgești. 

Un accident teribil a avut loc vineri dimineață, în județul Bihor pe DN76 Oradea-Beiuș, unde un autoturism și un microbuz s-au ciocnit între localitățile Tășad și Drăgești.

Şase copii au fost răniţi uşor, restul sunt speriaţi. Medicii au declarat decesul șoferului autoturismului, un tânăr de 19 ani, spun cei aflați la fața locului, conform Digi24.ro.

Din primele informații, se pare că o depășire neregulamentară ar fi dus la producerea accidentului: "Şoferul autoturismului a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilului a murit.”

Potrivit relatărilor de pe grupul InfoTrafic jud. Bihor, traficul în zona accidentului este blocat pe ambele sensuri.

Schimbări drastice în învățământ! Zeci de mii de profesori vor fi obligați să facă asta! ... Schimbare majoră în învățământ. Unii elevi vor fi nevoiți să facă ore suplimentare, începând din semestrul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x