Antena Căutare

Un neamț a uitat că e în România. Cu ce viteză a fost prins de radarul polițiștilor

Șoferul vitezoman a fost înregistrat de radarul polițiștilor, în timp ce acesta circula cu peste 150 de kilometri la oră pe tronsonul de drum național ce leagă localitățile Apa și Iojib.

Șoferul vitezoman a fost înregistrat de radarul polițiștilor, în timp ce acesta circula cu peste 150 de kilometri la oră pe tronsonul de drum național ce leagă localitățile Apa și Iojib.

„În ceea ce privește verificarea respectării regimului legal de viteză pe drumurile publice, aparatele radar ale poliției rutiere au surprins în cursul zilei de ieri un autoturism condus de un cetățean german, pe tronsonul de drum dintre localitățile Apa – Iojib, care circula cu viteza de 151 km/h,” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție din Satu Mare, potrivit voceatransilvaniei.ro

Cetățeanul german s-a ales cu o amendă frumușică și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autoturisme pe teritoriul României.

Trafic dificil pe DN 1 în staţiunile de pe Valea Prahovei. Coloana de maşini pe sensul de coborâre depăşeşte zece kilome... După zile de caniculă, vin ploile! Meteorologii au făcut anunțul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x