Antena Căutare

Autoritățile, în ALERTĂ! Un bărbat a murit din cauza virusului West Nile! Este al treilea înregistrat în județ

Un bărbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiul Iaşi, acesta fiind al treilea deces înregistrat în judeţ.

Un bărbat a murit din cauza virusului West Nile, la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiul Iaşi, acesta fiind al treilea deces înregistrat în judeţ.

Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi, Mihnea Hurmuzache, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că bărbatul a venit la spital în urmă cu şase săptămâni, în tot acest timp el fiind internat la terapie intensivă.

"A fost ţinut artificial în viaţă. Starea lui era foarte gravă încă de la internare. Pacientul prezenta alte cinci afecţiuni asociate grave", a spus Mihnea Hurmuzache, conform Agerpres.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, din datele Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, din 2 mai până în 6 septembrie, au fost înregistrate 166 cazuri de meningite/meningo-encefalite cauzate de infecția cu virus West Nile, fiind înregistrate 17 decese.

Cele 17 decese au survenit la pacienți care prezentau co-morbidități. 6 decese s-au înregistrat în București, 3 în județul Iași, 2 în județul Olt și câte unul în județele Galați, Covasna, Constanța, Dâmbovița, Dolj și Teleorman.

Panică pentru zeci de pasageri! O aeronavă TAROM, interceptată de avioane militare... Oamenii legii sfidează românii atunci când vine vorba de “legea parcagiilor”. Cât costă un loc de parcare în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x