Antena Căutare

Un nou sistem de taxare pe A2? Ponta nu mai vrea cozi la Podul Cernavoda

Premierul Victor Ponta a transmis ministrului delegat pentru infrastructura, Dan Sova, ca sistemul de taxare a autovehiculelor care circula pe Podul Cernavoda trebuie regandit si implementat cel tarziu pana in primavara. Astfel, vara viitoare trebuie ridicate din nou bariere pentru a se evita blocajele.

In cadrul sedintei Guvernului, Victor Ponta a cerut informatii referitoare la situatia creata pe Autostrada Bucuresti-Constanta, la punctul de taxare a trecerii pe Podul Cernavoda, aratand ca Guvernul a eliminat obligativitatea platii taxei in week-end, pentru a evita producerea aglomeratiei, dar cozile la punctul de taxare se formeaza din nou incepand din prima zi a saptamanii, informeaza Mediafax. De asemenea Dan Sova a mai anuntat ca taxa de trecere a fost suspendata si in zilele de luni, pana la ora 14:00, dar si in sarbatorile legale, moment in care premierul Romaniei a intrebat retoric cand se mai plateste utilizarea podului.

Astfel, Ponta a cerut ca aceasta problema sa fie rezolvata cat mai curand pentru ca statul sa poata incasa taxa de traversae a podului peste Dunare, iar soferii sa poata circula in conditii normale.

"Ne batem joc de oameni, avem autostrada, doua ore Bucuresti-Constanta si doua ore stau la bariera.Va rog frumos, impreuna cu CNADNR sa faceti un proiect pe care sa-l imprementam in toamna asta, cel mai tarziu in primavara, ca sa nu ne trezim vara viitoare ca iarasi avem probleme si trebuie sa ridicam barierele", i-a spus seful Guvernului ministrului delegat pentru infrastructura.

Foto: Intact Images

BBC, despre masinile sfintite: Romania, in top trei la accidente rutiere in Europa... Noi piese din tezaurul dacic, expuse la Muzeul National de Istorie a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x