Antena Căutare

Un om al străzii a primit un tunsoare nouă. Cum arată după transformare și cât de fericit a fost

Un om al străzii a primit o tunsoare nouă în plină zi. Pe numele lui Mark, acesta a dat indicații clare frizerului și și-a spus cum dorelte să arate părul său la finalul transformării. 

Un om al străzii a primit un tunsoare nouă. Cum arată după transformare și cât de fericit a fost
Un om al străzii a primit un tunsoare nouă | TikTok

Cel care s-a ofeirt să-l tundă este un tânăr originar din Sudan, care s-a apucat de frizerie la o vârstă foarte fragedă, la numai 11 ani. Acesta a început prin a se tunde singur, iar mai apoi și-a tuns colegii și prietenii.

Un om al străzii a primit un tunsoare nouă

Pasiunea a început să se dezvolte treptat, iar acum i-a ieșit în cale lui Mark care nu mai avusese parte de ceva timp de o îngrijire precum cea din imagini. Cei doi au stat de vorbă ca doi bun prieteni, iar la final Mark chiar i-a mulțumit băiatului pentru că i-a aranjat părul și barba.

Tunsoarea pe care i-a făcut-o l-a transformat pur și simplu pe Mark. Acesta părea mult mai tânăr, mai ales că frizerul i-a aranjat și tuns și barba.

Videoclipul care a devenit viral a strâns peste 5 milioane de aprecieri pe TikTok. În filmare se vede cum bărbatul, care trăiește pe străzi și nu are unde să se spele sau să îngrijească, ajunge pe mâna bărbatului frizer, iar părul lui încălcit și barba care îi acoperea complet trăsăturile feței au fost complet aranjate.

Cu părul frumos tuns și barba îngrijită, bărbatul a zâmbit larg atunci când s-a privit în oglindă și a fost tare recunoscător celui care l-a ajutat.

Mulți oameni dintre cei care au văzut imaginile l-au felicitat pe tânărul frizer pentru mărinimia sa. gestul frumos și pentru schimbarea incredibilă pe care i-a adus-o bărbatului. Mai mult decât atât, urmăritorii au scris că speră ca această schimbare să îl ajute pe omul străzi, să fie doar începutul și să facă mai multe schimbări în viața lui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Arhiepiscopia Iaşilor după ce părintele Calistrat a lovit enoriașe: “Avem limite și neputințe”. Prima reacție a... Ce se va da de pomană la parastasul de un an al regretatului artist Benone Sinulescu. Elena Sinulescu are un meniu gener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x