Antena Căutare

Un pian valoros, folosit pe post de masă, la teatrul din Târgu Jiu. Muncitorii l-au umplut cu PET-uri și cafele

În teatrul din Târgu Jiu, a avut loc o întâmplare neașteptată. Un pian estimat la câteva zeci de mii de euro a fost transformat într-o masă de mâncat și băut.

pian Galerie
Un pian valoros, folosit pe post de masă, la teatrul din Târgu Jiu. Muncitorii l-au umplut cu PET-uri și cafele | Shutterstock

Muncitorii se aflau pentru a reabilita sala teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu, moment în care au avut și o pauză de masă.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 6.400 de lei brut, unde oamenii vor cu greu să se anagajeze: „Găsim leneși și incompetenți”

Un pian valoros, folosit pe post de masă, la teatrul din Târgu Jiu. Muncitorii l-au umplut cu PET-uri și cafele

Conform Adevărul, pianul este estimat undeva la peste 35.000 de euro și se află în proprietatea Primăriei din Târgu Jiu. Instrumentul valoros ar fi fost deja ambalat într-o folie atunci când muncitorii s-au apucat de reabilitatea sălii Teatrului Elvira Godeanu. În pauză, oamenii și-au adus de mâncare și de băut, astfel că pianul s-a transformat imediat într-o masă plină de PET-uri, bidoane, farfurii și cafele.

Pianistul Florin Berculescu a declarat pentru Adevărul că a rămas uimit de ceea ce a văzut în fotografia primită.

Citește și: A fost cutremur în dimineața de miercuri, în România. Ce magnitudine a avut seismul care s-a resimțit în mai multe orașe

„Am rămas înlemnit când am văzut fotografia. E ca și cum ai înjura într-o biserică. Eu am făcut parte din comisia care a hotărât achiziționarea sa. Este un pian foarte bun, folosit de pianiști de top care au fost invitați în Târgu Jiu. Prețul lui atunci când a fost achiziționat a fost de aproximativ 26.000 de euro, iar acum valoarea lui depășește 35.000 de euro.

În momentul în care este pus în plastic, atunci înseamnă o variație de temperatură și poate să fie deteriorat. Pianul are o cutie din lemn în care este așezat sau cu care este transportat. Nu știu de ce nu a fost pus în aceasta. Pianul se poate dezacorda cu acea folie pe el și poate să aibă de suferit. Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat“, a spus pianistul Berculescu pentru sursa citată.

Citește și Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit. Bărbatul a anunțat separarea: “Face orice bărbat…”

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Gabriel Coica, susține că totul a durat foarte puțin, mai ales că muncitorii nu și-au dat seama că e vorba de un pian.

„Am discutat cu conducerea Teatrului Dramatic «Elvira Godeanu» și mi s-a transmis că situația respectivă a durat doar câteva minute. Muncitorii au venit să lucreze la sala teatrului și nu și-au dat seama că este vorba de un pian, deoarece se afla protejat cu folia respectivă. A fost o situație temporară, care a fost remediată în scurt timp“, a explicat viceprimarul municipiului Târgu jiu, pentru Adevărul.

Ce a făcut un grup de turiști străini, în timpul nopții, la o terasă din Cluj. Imaginile surprinse de camerele de suprav... (P) Descoperă cele mai noi tendințe din domeniul Resurselor Umane la Conferința Everything HR by Great People Inside, 24...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x