Antena Căutare

Locul de muncă plătit cu 6.400 de lei brut, unde oamenii vor cu greu să se anagajeze: „Găsim leneși și incompetenți”

Un anunț de angajare în domeniul construcțiilor stârnește polemici pe rețelele sociale. Patronul unei firme a răbufnit, după ce a primit critici din cauza salariilor pe care le oferă.

Colaj cu bărbat și bani Galerie
Anunțul de angajare care a stârnit controverse în online | Shutterstock

Patronul unei firme de construcții a răbufnit după ce a primit critici referitoare la salariul pe care îl oferă pentru mai multe posturi în domeniu. Anunțul publicat pe pagina de Facebook „Constructori și meseriași în construcții” a stârnit mai multe nemulțumiri din partea celor interesați, potrivit gandul.ro.

Patronul firmei de construcții este în căutare de faianțari și zugravi, cărora le oferă ca salariu de pornire 5000 de lei net. De asemenea, în anunț bărbatul a specificat că este și în căutare de muncitori necalificați, pe care îi va plăti cu 3000 de lei net.

Citește și: Cât vei primi la pensie dacă acum muncești pe 3.000 de lei, salariul minim pe economie

Posturi de faianțari și zugravi, plătite cu 5.000 de lei pe lună. Anunțul de angajare care a stârnit controverse

„Avem nevoie de următorii colegi, doar din București sau Ilfov pentru proiecte în București, județul Ilfov și în țară: Faianțari – net/lună: 5.000 lei (6.400 lei brut/luna; Rigipsari/Zugravi – 5.000 lei net/lună (6.400 lei brut/lună); Muncitori necalificați – 3.500 lei net/lună ( 4.450 lei brut/lună)”, se arată în anunțul de angajare.

Angajatorul a mai precizat și alte avantaje care intră în pachetul de salarizare.

„Grila de salarizare este pentru început și se va negocia în funcție de competențele fiecăruia! Programul de lucru este următorul: Luni – Vineri, 8 ore/zi + o oră pauză de masă, 9:00 – 18:00. Sâmbătă (opțional) – 9:00 – 16:00. Duminică (opțional) – plata dublă, 9:00 – 18:00. Orele suplimentare se plătesc separat. Perioada de proba este de 30 zile! Se asigură toate formele legale de angajare, inclusiv în perioada de probă. Pentru deplasarea în țară (în afară Bucureștiului sau a jud. Ilfov) se asigura diurnă + cazare + transport”, a mai spus angajatorul care nu a primit prea multe comentarii ale oamenilor interesați.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 700 de lei pe zi. Angajatorul oferă două mese pe zi, precum și bani pentru chirie. Ce presupune jobul

„Ce perioadă de probă e aia de 30 de zile? Unde s-a mai pomenit așa ceva?”, a întrebat cineva

„Ai găsit proști?”, l-a întrebat o persoană.

„Lăsați-ne cu anunțurile voastre!”, a mai spus cineva.

Comentariile nu au rămas fără replică din partea patronului.

„Proști nu găsim. În schimb găsim leneși și incompetenți. Citiți anunțul mai atent că se pare că aveți neclarități”, a spus acesta.

Angajatorul a povestit, cu această ocazie că a întâlnit foarte mulți lucrători care au încercat să păcălească munca.

„Am avut în probe un faianțar care ne-a montat maxim 5 mp într-o zi, pe suprafață dreaptă, fără mari pretenții asupra calității… Bineînțeles, alcoolul a fost nelipsit”, a povestit angajatorul pe grupul de Facebook destinat lucrătorilor în construcții.

Noaptea Muzeelor 2023. Ce mijloace de transport în comun ai la dispoziție în București și care este programul de funcțio... Rusia a atacat Ucraina în timpul concursului Eurovision. Ținta, orașul duo-ului Tvorchi, care și-a reprezentat țara în a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x