Antena Căutare

Un politist a fost filmat in timp ce dormea in masina de serviciu

Cand politistul doarme, hotii isi fac de cap. Se intampla in comuna Mihail Kogalniceanu, unde un politist a fost filmat de un localnic in timp ce dormea in masina de serviciu, ziua in amiaza mare. A avut ghinion cu primarul care l-a vazut si i-a tulburat siesta. Filmul a ajuns repede pe Internet, iar politistul somnoros in fata comisiei de disciplina de la primarie.

Nu e o secventa dintr-o comedie, ci un filmulet postat pe internet de un localnic din Mihail Kogalniceanu. Amuzat, probabil, de omul in uniforma care doarme in post. Si doarme bine, de vreme ce sateanul face roata in jurul masinii, doar-doar, va trezi vigilenta adormita a politistului. Nimic, insa.

“In loc sa ne pazeasca, sa prinda hotii, ei se culca pe o ureche”, spune, scandalizata, o femeie din sat. Si dorm. Ca politistul din imagini. A carui siesta a fost intrerupta, ghinion, chiar de primar.

“Era sambata, in jurul orei 12.00, cand l-am gasit eu. Nu mi se pare corect ca un politist care ar trebui sa apere cetatenii sau sa prinda hotii sa doarma ziua in amiaza mare”, spune si Ancuta Belu, primarul comunei Mihail Kogalniceanu.

Asa ca somnul in post al politistului a ajuns direct la comisia de disciplina de la Primarie. Nu are nicio scuza, spun si sefii politiei locale. Mai ales ca agentul a intrat in post dupa doua zile libere.

Locanicii cer ca in locul lenesilor sa fie angajati oameni care chiar vor sa munceasca. Mai ales ca, spun oamenii, hotii terorizeaza comuna de multa vreme. Si nu e prima data cand politistii sunt prinsi pe picior gresit. In urma cu doi ani, un caz asemanator a ajuns pe Internet. Protagonistul, insa, era un politist de judet. Care-si facea somnul. tot la Mihail Kogalniceanu.

UPDATE Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de lipoaspiratie a murit... Caiii din Letea, salvati in 2011, NU au ajuns in farfuriile britanicilor, ci traiesc intr-un adapost din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x