Antena Căutare

Un politist beat a semanat groaza pe strazile din Tulcea. A condus nebuneste si i-a amenintat cu moartea pe colegii sai

Un ofiter de la cercetari penale, cu mult mai multe grade decat prevede legea… in sange, s-a jucat cu vietile catorva colegi de la Rutiera si ale catorva jandarmi. Omul a condus nebuneste pe strazile din Tulcea ca sa scape de un dosar penal. Iar atunci cand a fost prins i-a amenintat cu moartea pe cei care i-au pus catusele

A injurat, a amenintat si a lovit o masina in statia de autobuz. Sunt ispravile unui ofiter de la IPJ Tulcea. Barbatul incerca sa scape de colegii sai de la politia rutiera care i-au luat urma masinii sale fara sa stie cine e la volan. “Autoturismul care se deplasa catre filtrul de politie a refuzat oprirea, a intors in loc si a incercat sa scape din urmarire Conducatorul masinii a reusit sa agate un alt autoturism si sa-l tamponeze usor”, a declarat comisarul sef Lucian Tugui de la IPJ Tulcea.

Dupa cateva minute a fost insa incoltit. “Autoturismul a fost oprit intr-o zona marginasa a orasului. din autoturism conducatorul auto a vrut sa se sustraga controulului si sa fuga dar a fost retinut”, a mai spus comisarul sef.

Nici dupa ce i-au fost puse catusele, ofiterul nu s-a linistit. A injurat fortele de ordine si a amenintat cu moartea! Omul legii sustine insa ca nu el era la volanul masinii, asa ca a refuzat sa sufle in aparatul etilotest si a refuzat si recoltarea probelor biologice. “Unul dintre ei a refuzat recoltarea probelor biologice urmand sa dovedeasca prin declaratie sau prin alte mijloace ca nu dansul a condus vehiculul si celalalt sustinea ca a fost pasager”, a precizat Nicolae Radu Sicinschi, medic pe Ambulanta Tulcea.

Sotia barbatului, care este avocat a venit imediat sa vada ce s-a intamplat. Dar nu a putut sa-i impiedice pe agenti sa deschida un dosar penal pe numele sotului ei.

Numarul taranilor care au folosit internetul a crescut cu 11% in 2012... Un tanar beat si fara permis a incercat sa dea cu masina peste agentul de la rutiera care l-a tras pe dreapta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x