Antena Căutare

Un profesor de matematică din Bucureşti a fost filmat în timp ce pedepseşte un elev în faţa clasei

Un profesor de matematică din Bucureşti a fost filmat în timp ce pedepseşte un elev în faţa clasei. L-a tras de păr şi de urechi.

Un profesor de matematică din Bucureşti a fost filmat în timp ce pedepseşte un elev în faţa clasei. L-a tras de păr şi de urechi. Pus în faţa imaginilor, profesorul spune că doar îl mângâia. Deşi se pregăteşte de pensionare, va trebui să răspundă înrebărilor inspectorilor şcolari. Acelaşi profesor a fost filmat şi când aţipeşte în timpul lecţiilor.

Este ora de matematică la Şcoala George Bacovia din Capitală. După ce un copil de clasa a şasea a făcut gălăgie, profesorul l-a scos în faţă şi l-ar fi umilit. Cel puţin asta au povestit acasă colegii lui. De aceea, unul dintre ei a şi filmat scena.

Elevii l-au filmat pe acelaşi profesor de matematică în timp ce se odihnea. În timpul orei! Directoarea spune că predă de mai bine de 40 de ani şi că se pregăteşte de pensionare.

Profesorul riscă acum de la avertisment până la desfacerea contractului de muncă.

Medicina de familie este în „colaps total”! Pacienții, puși pe drumuri degeaba, medicii fac ture de noapte ca să validez... S-a dus să se distreze cu prietenii, dar și-a găsit sfârșitul! Un copil din Timiș a fost găsit mort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x