Antena Căutare

Un tânăr a primit tratament pentru gripă și a fost trimis acasă, dar a continuat să se simtă tot mai rău. Ce avea de fapt

Devan Hopkins a început să se simtă rău și a mers la medic. După ce a fost consultat, a fost diagnosticat cu gripă sezonieră. Curând a început să se simtă tot mai rău și a cerut, din nou, ajutorul specialiștilor.

un barbat in pat care isi sterge nasul cu un servetel alb
Devan Hopkins a început să se simtă rău și a mers la medic. După ce a fost consultat, a fost diagnosticat cu răceală sezonieră. Curând a început să se simtă tot mai rău și a cerut, din nou, ajutorul specialiștilor. | Shutterstock.com

Devan Hopkins a început să se simtă rău și a mers la medic. După ce a fost consultat, a fost diagnosticat cu gripă. Deși a luat pastilele, a început să se simtă tot mai rău și a cerut, din nou, ajutorul specialiștilor.

Citește și: Tradiții și superstiții de Moș Nicolae. La ce trebuie să fie atenți românii în data de 6 decembrie

Un tânăr a primit tratament pentru gripă și a fost trimis acasă, dar a continuat să se simtă tot mai rău. Ce avea de fapt

Devan Hopkins, în vârstă de 24 de ani, a început să se simtă rău în octombrie 2022 și un medic i-a spus că are simptome de gripă. Câteva săptămâni mai târziu, după alte două rânduri de analize, i s-au prescris pastile pentru migrene, după ce s-a plâns de dureri de cap puternice și de epuizare.

În următoarea săptămână, tânărul a început să slăbească 4 kilograme, iar durerile de cap s-au agravat. Când s-a întors la medic, Devan a fost supus la mai multe analize de sânge și i s-a spus că are un suflu cardiac.

A fost trimis la un centru special, unde i s-a făcut o ecocardiografie și i s-a spus că suferă de endocardită infecțioasă, o infecție cauzată de bacterii care pătrund în fluxul sanguin.

Citește și: Schema prin care un curier român a făcut avere în Belgia. Acționa doar în zilele de joi, în timpul programului

Testele ulterioare au arătat că Devan avea o valvă cardiacă bicuspidă. A fost transferat pentru o intervenție chirurgicală de înlocuire a valvei aortice, de reparare a valvei mitrale și de îndepărtare a unui abces pe aortă.

Operația trebuia să dureze șase ore, dar 13 ore mai târziu, medicul le-a spus părinților lui Devan că procedura a fost ”complexă”. Tânărul a fost în stare critică, deoarece au descoperit mai multe probleme: infectarea cu streptococ, pneumonie și septicemie.

10 zile a fost în comă indusă și cu greu s-a refăcut. ”Mă simțeam foarte rău și medicamentele obișnuite nu aveau niciun efect. Nu aveam nicio idee despre coșmarul care ne aștepta. Dacă mă uit acum la fotografii, este șocant să văd cât am slăbit într-un timp atât de scurt”, a afirmat băiatul.

După ce a fost deconectat de la aparate, Devan a mai stat două săptămâni în unitatea medicală. ”Au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă salva, renunțând chiar și la o parte din timpul lor prețios petrecut cu familia de Crăciun pentru a veni să mă îngrijească.”, a mulțumit băiatul personalului medical pentru eforturile depuse, conform Mirror.

Citește și: Ce cadouri nu e bine să faci de Sfântul Nicolae 2023. Atrag ghinionul și necazul în casă

Tradiții și superstiții de Moș Nicolae. La ce trebuie să fie atenți românii în data de 6 decembrie... Antena Stars transmite în direct semifinalele şi finalele Campionatului European de Înot în bazin scurt 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x