Antena Căutare

Un tânăr a uitat că este dat în umărire și a sunat la 112 pentru a le cere ajutorul. Adolescentul a fost amenințat de către un prieten

Un adolescent în vârstă de 17 ani, căutat de mai mult timp de către autorități a fost prins după ce a sunat la 112 pentru a reclama faptul că este înjurat și amenințat cu bătaia.

Un tânăr a uitat că este dat în umărire și a sunat la 112 pentru a le cere ajutorul. Adolescentul a fost amenințat de către un prieten
Un tânar dat în urmărire s-a dat de gol, după ce a sunat la numărul de urgență pentru a le cere sprijinul

Tânărul s-a certat cu un prieten din cauza zilei sale de naștere și a cerut ajutorul autorităților, uitând faptul că este dat în urmărire. Totul s-a petrecut în orașul Tecuci.

Jandarmii au răspuns apelului de urgență și au avut surpriza să afle că reclamantul era dat în urmărire. Tot aceștia sunt cei care au aflat motivul scandalului care a dus la apelarea numărului unic de urgență 112. Totul a pornit de la organizarea zilei de naștere a tânărului urmărit.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor. Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112. Totodată, apelantul, în vârstă de 17 ani, fiind verificat de către jandarmi a reieşit că este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an”, precizează Jandarmeria Galați.

Cearta a pornit de la lista de invitați, iar prietenul care s-a oferit să îi organizeze petrecere a început să îl înjure și amenințe.

Tânărul era dat în urmărire deoarece trebuia să fie internat într-un centru de reeducare pentru o perioadă de un an de zile.

Tânără însărcinată în opt luni, înjunghiată şi lovită cu sălbăticie de propriul soț. Ce au descoperit polițiștii după ce... Dezvăluiri bombă în cazul tragediei de la Timișoara! Ce detalii a ascuns administratorul societății care a făcut deratiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x