Antena Căutare

A transmis drumul spre moarte live, pe Facebook, de la volan, în Bistrița-Năsăud! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Bistriţa-Năsud a transmis drumul spre moartea lui și a unui apropiat live, pe Facebook.

În imaginile apărute pe Facebook, se vede cum tânărul conducea un tractor, în timp ce se adresa şi prietenilor săi, prin telefon. În remorcă mai erau două persoane.

La un moment dat, tractorul s-a răsturnat pe marginea drumului. Tânărul şi un alt bărbat au murit pe loc. Iar o a treia victimă a fost grav rănită.

„Băi, este scos din viteză. Acum încetinesc puţin că nu am nici frâne”, apare tânărul spunând, în live-ul de pe Facebook, în timp ce se afla la volanul tractorului, cu o țigară în mână și cu telefonul mobil în cealaltă.

Tractorul din imaginile transmise live pe platforma de socializare Facebook avea să se răstoarne într-un şanţ, în localitatea Sita.

Doi polițiști din Brăila au murit arși de vii, într-un accident! Autospeciala lor a luat foc! „Băi, ăștia sunt băieții noștri!” Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

„Echipajele de intervenţie au găsit, la locul accidentului, trei victime, toate de sex masculin. Două victime, care au fost surprinse sub tractor, din păcate, au fost găsite fără semne vitale. Al treilea bărbat a supravieţuit, dar e grav rănit.

Una dintre victime, în vârstă de 34 de ani, era conştientă, cooperantă, prezenta multiple leziuni, iar, ulterior, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bistriţa pentru investigaţii suplimentare.​”, a spus un reprezentant ISU.

Avea 25 de ani și a murit strivită de fiarele mașinii. Prietena ei însărcinată, în stare critică la spital. Accident grav pe o șosea din Tulcea - FOTO

Momentul impactului nu a fost transmis live pe Facebook, însă pe înregistrare se vede că la volanul tractorului era tânărul de 20 de ani. Cu toate acestea, poliţia îl dă pe alt bărbat drept şofer.

„Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Sita, în timp ce conducea un tractor, care tracta o remorcă încărcată cu fân, pe direcţia de mers Spermezeu-Sita, a pierdut controlul acestuia şi s-a răsturnat”, a spus Crina Sîrb, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Campania Stop live la volan, dă like vieţii, derulată de Observator, a grăbit schimbarea legii ce sancţionează dur şoferii prinşi că folosesc telefonul mobil în timp ce conduc.

Cutremur după cutremur, azi-noapte, în România! Ce magnitudini au avut seismele și unde s-au simțit... Guvernul anunţă noi măsuri de relaxare a restricţiilor impuse în contextul pandemiei, începând cu 15 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x