Antena Căutare

Un tanar din Dambovita, salvat dupa ce a cazut intr-un put de opt metri

Un tanar de 19 ani din Dambovita poate spune ca s-a nascut a doua oara aseara. Baiatul a cazut intr-un put adanc de opt metri. Cu ajutorul unui excavator, echipele de interventie au lucrat mai bine de trei ore sa-l aduca la suprafata.

Pompierii au reusit cu greu sa-l elibereze pe tanarul captiv in putul adanc de opt metri. Baiatul cu probleme psihice se stingea incet, cu fiecare clipa care trecea.

Mama si bunica tanarului au inlemnit cand si-au dat seama ca baiatul a cazut in fantana. Le-au cerut disperate ajutorul vecinilor si au chemat pompierii. Acestia au venit cu un excavator.

In orice moment, operatorul utilajului de mare tonaj il putea rani sau chiar ucide pe tanarul captiv la opt metri sub pamant. Asteptarea a fost groaznica pentru mama si bunica baiatului, dar pompierii nu puteau grabi pasul. I-ar fi pus in pericol viata tanarului.

Dupa aproape trei ore au reusit sa-l scoata pe baiat din temnita de pamant. Baiatul era in soc hipotermic. Dupa ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au urcat im ambulanta si au pornit spre spital.

Baiatul este acum in afara oricarui pericol. Este a doua oara cand reuseste sa pacaleasca moartea. In urma cu patru ani, a scapat ca prin minune dupa ce casa familiei a luat foc. Acea experienta l-a traumatizat si de atunci a ramas cu probleme psihice.

Observator Special: Dragostea, in traditia roma: infidelitatea e platita scump, mireasa e furata pe bune si barbatul are... A vrut sa ajute un om fara adapost, dar a ramas fara casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x