Antena Căutare

S-a filmat în Biserică, în timp ce se ruga "să moară toți românii de coronavirus și țiganii să trăiască". Clipul viral i-a adus încă o amendă uriașă!

Două filmuleţe făcute în biserică i-au adus unui tânăr din Dolj mai multe amenzi. După ce filmarea în care se ruga ca noul virus să provoace cât mai multe victime a devenit virală, poliţiştii şi-au dat seama că individul încălcase intenţionat regulile impuse de ordonanţa de urgenţă.

S-a filmat în Biserică, în timp ce se ruga "să moară toți românii de coronavirus și țiganii să trăiască". Clipul viral i-a adus încă o amendă uriașă! Galerie
Bărbatul din Dolj a fost amendat de două ori | Ziarul de Craiova

Tânărul a mers dintr-o idee neinspirata în alta. După ce s-a gândit sa se roage în biserică pentru ca noul coronavirus sa curme cât mi multe vieti ale românilor, s-a filmat și a distribuit imaginile în rețelele socie. Acestea nu au fost văzute doar de apropiații bărbatului, dar și de oamenii legii car au început o anchetă.

"Doamne Dumnezeul nostru ne rugam ție Împărate Ceresc ferește-ne pe noi țiganii de virusul acesta și îl da către români, ca să moara toți romanii și țiganii sa trăiască. Slava Ție Doamne, slava Ție", asa suna rugăciunea unui tânăr din Cetate, județul Dolj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul din Dolj a primit amenda maximă de 20.000 lei

În primă fază, au descoperit ca filmarea ar fi fost făcută în luna februarie asa ca l-au amendat cu 200 de lei. Numai că tânărul nu s-a oprit doar la o filmare, a continuat sa facă același lucru chiar și după întrarea în vigoare a Ordonanței Militare care interzice activitățile religioase în spatii închise.

Citește și:

Din 15 mai, purtarea măștilor va fi obligatorie, iar declarația pe propria răspundere dispare. Klaus Iohannis, ultimele măsuri anunțate în România

După ce au văzut și o a doua filmare, polițiștii l-au amendat astăzi a doua oară. De data aceasta cu o amenda de o suta de ori mia mare: 20.000 de lei.

Elevii se vor întoarce la clase! Discuții între Klaus Iohannis și Ministrul Educației despre data la care reîncepe școal... ”Dragi polițai, vă dau și eu un pont!” Mai mulți tineri au încins o petrecere pe cinste, într-un sat din Suceava și au t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x