Antena Căutare

Un TIR incarcat cu 20 de tone de soda caustica s-a rasturnat pe autostrada A1

Panica pe autostrada A1! Un TIR incarcat cu 20 de tone de soda a rupt barele metalice de protectie, a ajuns pe contrasens si s-a rasturnat. Mastodontul scapat de sub control a acrosat si o masina in care se aflau patru oameni. Traficul a fost intrerupt trei ore pe 10 kilometri de autostrada.

Tirul mergea pe prima banda, iar la un moment dat un autoturism a vrut sa-l depaseasca. Chiar in acel moment unul dintre cauciucurile tirului a explodat. Soferul a pierdut controlul volanului.

Cursa fara control a continuat pentru autotren. A rupt parapetul metalic si s-a rasturnat. Tirul era incarcat cu 20 de tone de soda, care s-a imprastiat pe carosabil.

“Incarcatura nu este un pericol pentru mediu. Este un praf de piatra care se baga normal la sticla. Nu e caz de explozie”, a spus soferul autovehiculului.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, a avut doar urmari distrugeri materiale. Dupa mai bine de trei ore, tirul a fost indepartat de pe carosabil cu o macara de mare tonaj, iar traficul a fost reluat.

foto: Intact Images

Patru jurnalisti, retinuti in cazul Bioterra pentru santaj... Legea urbanismului s-ar putea modifica din nou. Vezi ce schimbari presupune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x