Antena Căutare

Un turist A DISPARUT in Masivul Bucegi! Salvamontistii sunt in alerta

Salvamontistii din statiunea Busteni, de pe Valea Prahovei, cauta un turist din Bucuresti, a carui disparitie a fost anuntata astazi. Acesta a venit la munte cu un grup de prieteni si a plecat ieri pe un traseu din Masivul Bucegi fara ca cineva sa-l mai poata contacta.

Gheorghe Haiduc, seful Serviciului Salvamont Busteni, a declarat ca salvatorii montani au fost anuntati ca un barbat de 36 de ani, din Bucuresti a disparut. Turistul a plecat ieri dimineata in Masivul Bucegi, de la Cabana Omu catre Cabana Malaiesti si de atunci nimeni nu a mai dat de el.

Disparitia barbatului a fost anuntata de catre prietenii cu care acesta a mers la munte. In urma sesizarii, salvamontistii l-au cautat la Cabana Malaiesti, la Cabana Izvoarelor si la Cabana Diham, insa in niciuna dintre cele trei unitati nu a fost vazut vreun barbat cu semnalmentele celui disparut.

Doua echipe formate din cate doi salvatori montani au continuat sa-l caute pe barbat pe munte, in special in zona cunoscuta sub denumirea Creasta Bucsoiului, dar fara niciun rezultat.

Daca nici maine salvamontistii nu il vor gasi, se vor extinde cautarile si se vor mobiliza mai multe ehipaje.

Foto: Intact Images

 

Noi piese din tezaurul dacic, expuse la Muzeul National de Istorie a Romaniei... Trafic BLOCAT pe doua benzi de pe Soseaua Mihai Bravu, din cauza unui copac cazut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x