Antena Căutare

Accident ULUITOR pe autostrada A1! Un urs a intrat pe carosabil și a fost lovit de un TIR

Un urs a fost lovit de un TIR, joi seară, pe autostrada A1. Animalul a scăpat cu viață, fără a fi rănit grav, și a fugit în direcția localității Săliște, dar autovehiculul a fost avariat în urma impactului.

Un urs a fost lovit de un TIR, joi seară, pe autostrada A1. Animalul a scăpat cu viață, fără a fi rănit grav, și a fugit în direcția localității Săliște, dar autovehiculul a fost avariat în urma impactului.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Braşov, joi seara, în jurul orei 21.10, un urs a intrat în curtea Centrului de Întreţinere şi Coordonare Sălişte. Animalul a fost surprins de camerele Centrului de Întreţinere şi Coordonare Sălişte de pe A1, Deva – Sibiu. Animalul a traversat curtea şi a ieşit pe autostradă.

Accident ULUITOR pe autostrada A1! Un urs a intrat pe carosabil și a fost lovit de un TIR

În curtea Centrului de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Sălişte, unde se află şi sediul Poliţiei Autostrăzi, erau în jur de 10 persoane. Cele mai multe dintre acestea nici nu au observat ce s-a întâmplat. O cameră de supraveghere montată pe una din clădirile din CIC a surprins animalul care a trecut la câţiva metri de persoanele aflate în curte, potrivit adevarul.ro.

„Este clar că în judeţul Sibiu este o problemă cu animalele sălbatice, iar situaţia pare scăpată de sub control. Suntem deja în faza în care nişte garduri electrice nu vor rezolva situaţia. Trebuie găsite soluţii la sursă, adică animalele trebuie ţinute în păduri de către administratorii fondurilor de vânătoare. Ursul a pătruns pe corpul autostrăzii prin nodul Sălişte folosind bretelele de acces, unde oricum nu vor exista garduri niciodată”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Alţi doi urşi au fost loviţi, joi, pe DN 7, la km. 249+800, de două autoturisme care circulau spre Sibiu. Animalele traversau partea carosabilă la intrarea în localitatea Boita. Unul dintre urşi a fost lovit apoi de un autocar condus pe aceeaşi direcţie, animalul decedând în urma impactului. Al doilea urs nu a fost depistat în zona. În urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarii la autovehiculele implicate, şoferilor fiindu-le eliberate autorizaţii de reparaţie. Nu au fost probleme de trafic.

Avertisment cumplit făcut de oamenii de știință! Oceanele absorb mai multă căldură decât s-a estimat! Ce se va întâmpla ... Două tinere, rănite într-un accident grav, în nordul Italiei! Una dintre ele se zbate între viață și moarte! A fost dusă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x