Antena Căutare

VIDEO| Stare de alertă în Brașov! Un urs s-a plimbat nestingherit pe străzile orașului, ore în șir. Sistemul RO-ALERT a fost activat

Un urs rătăcit lângă un mall din Braşov a dat alarma în tot oraşul! Oamenii au primit mesaje de avertizare prin sistemul RoAlert, ca să evite o întâlnire periculoasă cu animalul. Ursul a fost filmat în mai multe zone din oraş, înainte să fugă pe un câmp.

Un urs rătăcit lângă un mall din Braşov a dat alarma în tot oraşul! Oamenii au primit mesaje de avertizare prin sistemul RoAlert, ca să evite o întâlnire periculoasă cu animalul. Ursul a fost filmat în mai multe zone din oraş, înainte să fugă pe un câmp. Imaginile şocante demonstrează încă o dată că nu ştim să reacţionăm în faţa urşilor prezenţi tot mai des printre noi.

Şoferii care au trecut azi, la prânz, pe lângă mall-ul din Braşov au văzut cum un urs traversează şoseaua în fugă, printre maşini. Ursul a fost observat întâi pe strada Turnului, o stradă destul de aglomerată unde se află școli, dar și un loc de joacă pentru copii.

Ajuns în dreptul unor porţi, animalul a intrat într-un şantier. Aici, a dat nas în nas cu muncitorii. Speriaţi de musafirul nepoftit, oamenii au început să arunce în animal cu ce au apucat.

Goana ursului s-a terminat pe un câmp de lângă oraş. Zeci de jandarmi şi veterinari aflaţi pe urmele lui l-au direcţionat către pădurea de pe Dealul Lempeş.

În tot acest timp, imaginile cu ursul prin oraş erau postate pe internet, iar la 112 telefonul suna continuu. Au fost 7 apeluri direcţionate spre ISU şi 8 la Jandarmerie. Pentru prima dată, autorităţile au folosit sistemul Ro-Alert pentru a semnala prezenţa unui animal periculos într-o zonă urbană.

Legea educației a fost modificată! Ce se va întâmpla cu Bacalaureatul, de anul viitor... România, lovită de două cutremure, în doar câteva ore! Cel de-al doilea a avut magnitudine însemnată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x