Antena Căutare

Una dintre profeţiile lui Arsenie Boca viza și România: ”Mulți vor pleca din țară, iar când or vrea să se întoarcă nu vor mai avea unde. Vin vremuri și mai grele"

Arsenie Boca a avut o premoniție care s-a dovedit a fi adevărată și care va avea consecințe asupra țării noastre și în viitor. Una dintre profețiile care vizau România făcea referire la cei care își vor lăsa țara, iar atunci când vor dori să se întoarcă, nu-și vor mai găsi pământul. 

Una dintre profeţiile lui Arsenie Boca viza și România: ”Mulți vor pleca din țară, iar când or vrea să se întoarcă nu vor mai avea unde. Vin vremuri și mai grele" Galerie
Arsenie Boca. 30 de ani de la moarte

Două dintre măicuțele care l-au cunoscut personal au relatat câteva dintre profețiile cutremurătoare ale părintelui Arsenie Boca.

Citește și:

Biserica din Drăgănescu, pictată de Arsenie Boca, este considerată ”Capela Sixtină a Ortodoxiei Românești”

”Un cumnat, Ovidiu, a fost închis, pe vremea lui Ceaușescu, pentru trecerea frauduloasă a graniței. Am fost cu sora mea, Nela, la Părintele Arsenie că să-i spunem.

Părintele ne-a zis: „Să-i pară bine că n-a fost împușcat“. Apoi s-a întors către lume și a zis: „Mai, să șțiți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Părintele nu prea era de acord să-ti părăsești țară.

Înainte de revoluția din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de pușcă și așa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur și blocurile din București vor ajunge că și cutiile de chibrituri.

Părintele Arsenie a fost și rămâne în inimile noastre că un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie și ne rugăm acolo și de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută și ne ocrotește".

(Maica Viorica Fărcaș)

Citește și:

Singura femeie din viața Părintelui Arsenie Boca. ”Disperată că va pleca din mănăstire, Maica Zamfira i-a spus călugarului că dacă o va alunga se va sinucide!”

Una dintre profeţiile lui Arsenie Boca viza și România: ”Mulți vor pleca din țară, iar când or vrea să se întoarcă nu vor mai avea unde. Vin vremuri și mai grele"

Arsenie Boca, sfântul Ardealului

"Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toți românii: „Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frică-i de la diavol; nu va fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la neființă. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul!”

(Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

Ce spun vecinii lui Dincă despre complicele "Fănică", cel care a violat-o pe Luiza Melencu: "Îi dădeai o ... Protest spontan la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce managerul Marius Craina a fost schimbat din funcţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x