Antena Căutare

Unde te poți angaja înaintea sărbătorilor de iarnă

JobZZ.ro îți oferă o mână de ajutor și îți prezintă 5 locuri de muncă unde poți aplica înainte de Crăciun.

Dacă ești în căutarea unui job, sau vrei să îți suplimentezi venitul actual în perioada sărbătorilor de iarnă, nu trebuie să te lași descurajat de mitul conform căruia înainte de Crăciun nu se fac angajări. Ai multe șanse să îți găsești un job part-time în ton cu specificul acestei perioade, site-urile de anunțuri fiind locurile ideale unde poți începe să cauți. Așadar JobZZ.ro îți oferă o mână de ajutor și îți prezintă 5 locuri de muncă la care poți aplica înainte de Crăciun.

Dacă ești o persoană veselă, care se pricepe la întreținerea atmosferei poți alege să te angajezi ca Animator de Petreceri. Te poți costuma chiar în Moș Crăciun și îi poți face fericiți pe micuții care îl așteaptă nerăbdători.

Persoanele comunicative, care se pricep să prezinte un anumit produs/serviciu în scopul vânzării acestuia, au la dispoziție job-ul de Promoter, foarte căutat în această perioadă, pentru a promova numeroasele oferte de sărbători.

Magazinele și supermarket-urile sunt aglomerte în perioada sărbătorilor, toată lumea încercând să aleaga cadourile potrivite pentru cei dragi. Așadar sunt disponibile posturi de Lucrători Comerciali pentru târgurile de sezon sau supermarketuri, la care poți aplica.

Dacă deții permis de conducere și ești răbdător în trafic, atunci jobul de Curier este potrivit pentru tine. Fiind o perioadă aglomerată, cu multe comenzi, ai șanse mari ca pe lângă salariu să obții și tips-uri generoase de la clienți.

Restaurantele vor fi cu siguranță full în perioada Crăciunului și a Revelionului, iar Ospătarii și Ajutoarele de Bucătar sunt job-uri foarte căutate, ce îți pot aduce un venit în plus consistent. Așadar dacă ești pasionat de bucătărie și îți place să lucrezi cu oamenii, poți căuta un job într-un restaurant sau hotel din cele disponibile pe site.

Indiferent de domneiul în care vrei să te angajezi, aruncă o privire printre locurile de muncă part-time sau cu normă întreagă de pe JobZZ.ro!

Programul Rabla pentru electrocasnice face furori printre români. Cum îți poți cumpăra alt frigider sau aragaz cu doar 2... Masa de Crăciun. Rețetă mămăligă de cartofi ca în Bucovina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x