Antena Căutare

UPDATE! Barbatul impuscat la o partida de vanatoare a murit

UPDATE: Barbatul care a fost impuscat accidental in timpul unei partide de vanatoare din judetul Dambovita a murit, vineri, in timpul operatiei. Acesta fusese transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa incidentul petrecut in localitatea Racari.

Medicii au stabilit ca victima avea ruptura la nivelul venei cave. Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat ca pacientul a decedat pe masa de operatie.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Raluca Trandafir, a declarat, vineri, ca partida de vanatoare era autorizata pentru vulpi, gugustiuci si rate, iar din primele cercetari rezulta ca arma s-a descarcat accidental.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, cel care l-a impuscat accidental pe barbat ar fi ginerele unui primar din judetul Dambovita.

Incidentul a fost anuntat la serviciul unic de urgenta 112, iar primele informatii arata ca la vanatoare participau doi barbati, pe fondul de la Ghimpati.

"Nu se cunosc deocamdata imprejurarile in care a avut loc accidentul de vanatoare. Din primele informatii rezulta ca acolo ar fi fost doi barbati, victima si o alta persoana. La fata locului a mers o echipa a Politiei si urmeaza sa vedem in cel mai scurt timp ce s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir.

Conform sursei citate, barbatul impuscat are 31 de ani, a fost ranit grav in abdomen si va fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitala.

Barbatul este cioban in zona si participa la vanatoare pe post de gonaci, iar cel care l-a impuscat accidental ar fi ginerele primarului localitatii dambovitene Ciocanesti, mai afirma sursele citate.

Aterizare de urgenta pe aeroportul Mihail Kogalniceanu, pentru salvarea unui pasager bolnav... 6 judete din sud-estul tarii, sub Cod Galben de ninsori, pana la ora 18:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x