Antena Căutare

UPDATE! Cursurile din scolile bucurestene si alte 11 judete din sudul tarii, suspendate marti!

Comitetul pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti a anuntat ca, marti, cursurile din invatamantul preuniversitar din Capitala vor fi suspendate, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

UPDATE! Potrivit datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene ministrului Educatiei, Catalin Baba, in videoconferinta de la MECTS, in 11 judete si in Capitala, cursurile vor fi suspendate marti, din cauza ninsorilor abundente sau a temperaturilor scazute.

Este vorba despre judetele Arges, Buzau, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea si Bucuresti.

Ministerul Educatiei a anuntat suspendarea, luni si marti, a cursurilor din invatamantul preuniversitar in toate scolile din judetele Gorj, Giurgiu, Mehedinti si Vrancea.

In Dolj si Olt suspendarea e valabila doar pentru ziua de luni. Iar in Buzau vor fi inchise luni doar scolile din mediul rural.

Foto: scoala7resita.ro

Arafat: Bilantul oficial al mortilor in urma ninsorilor abundente a ajuns la 74 de morti... Badea: Nu-l mai deranjati pe Basescu care se da pe zapada in timp ce oamenii mor sub zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x