Antena Căutare

UPDATE: Fiul fostului ministru Sorina Placinta, arestat 29 de zile

Tribunalul Bucuresti a inceput judecarea cererii de arestare a fiului senatoarei PDL Sorina Placinta. Andrei Placinta este acuzat de talharie, loviri, distrugere, tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

UPDATE 17.50: Andrei Placinta a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile

Fiul senatoarei Sorina Placinta a fost retinut, marti, pentru 24 de ore, de catre procurorii bucuresteni, care au solicitat astazi arestarea preventiva a tanarului, pentru 29 de zile.

In urma cercetarilor efectuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitul Andrei Razvan Placinta, sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie, loviri sau alte violente, distrugere, tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, "constand in aceea ca in seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neintelegeri cu partea vatamata H.I.D., a lovit-o pe aceasta si a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota si plafonul autoturismului partii vatamate, pe care l-a deteriorat, in sensul ca i-a indoit capota si i-a spart luneta", precizeaza Parchetul.

"In momentul in care in apararea partii vatamate au intervenit martorul M.M. si partea vatamata S.N., invinuitul, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai mult ori cu acesta pe trotuar, cu intentia vadita de a-i lovi; in aceste conditii, in timp ce incerca sa tina cu mainile de capota masinii, partea vatamata S.N. a cazut in fata acesteia, iar invinuitul, prin manevre succesive in fata si in spate, a trecut peste partea vatamata", se arata intr-un comunicat al Parchetului Bucuresti.

Tot articolul, in Jurnalul National

"Ordonanta mamelor", votata: concediu de 2 ani cu indemnizatie de max. 1200 lei sau concediu de 2 ani si max. ... Reportaj / Bebe-protest: "Luati banii de la spagari, nu de la copii sugari"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x