Antena Căutare

UPDATE! Minerii au renuntat pentru moment la proteste. Asteapta rezultatul unor noi runde de negocieri

Minerii au reluat joi protestele pentru a patra zi consecutiv, dupa ce negocierile cu reprezentantii Ministerului Economiei s-au incheiat fara niciun rezultat. Zeci de ortaci au protesteaza in fata sediului Companiei Nationale a Huilei, iar imbrancelile dintre jandarmi si ortaci nu au intarziat sa apara.

Update 2! - Minerii din Valea Jiului care au protestat, joi, pe DN 66, la intrarea in municipiul Petrosani dinspre judetul Gorj, au deblocat drumul dupa aproximativ patru ore, si au renuntat pentru moment la proteste, in asteptarea rezultatului unor noi runde de negocieri.

UPDATE!
Protestele minerilor din Valea Jiului sunt marcate si joi de incidente. Cei 4000 de ortaci s-au imbrancit cu jandarmii si forteaza inaintarea spre Defileul Jiului.


Si miercuri aproximativ 2000 de mineri au protestat in fata CNH plecand in mars spre defileul Jiului, unii dintre ei imbrancindu-se chiar si cu fortele de ordine. Daca astazi vor pleca spre Capitala autoritatile se tem ca ortacii si ca vor bloca DN 66.

Liderii de sindicate discuta in continuare cu reprezentantii Ministerului Economiei pentru a obtine sporul de periculozitate majorat, promis de fostul ministru Ariton inca de la inceputul anului.



Foto: romaniainternational.com

Ancheta la Penitenciarul Codlea: Adjunctul inchisorii si 3 ofiteri, retinuti... Ministerul Economiei a ajuns la un acord cu sindicatele minerilor. Ortacii vor reveni la lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x