Antena Căutare

UPDATE / Politistul-sef care a anchetat cazul Mararu, disparut de patru zile

Seful sectiei penale din Parchetul Neamt a disparut de acasa de patru zile. Stelian Olteanu a fost declarat disparut de la domiciliu de catre sotia lui care, miercuri, a solicitat ajutorul politiei. Olteanu este cel care a anchetat cazul Mararu.

UPDATE 14.11: Stelian Olteanu este in viata si nevatamat. Seful sectiei penale din Parchetul Neamt a sunat la serviciu pentru a anunta ca nu este disparut, ci pur si simplu plecat intr-o scurta vacanta cu o domnisoara.

Disparitia lui fusese anuntata de sotia care nu mai reusesi sa ia legatura cu el in ultimele patru zile.

"La Politia Municipiului Piatra Neamt a fost depusa, ieri, o plangere privitoare la disparitie, de catre sotie. Politistii fac cercetari pentru localizarea acestei persoane", a declarat inspector principal Catalina Badeanu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, citat de Adevarul.


Toate incercarile din ultimele zile de a-l contacta telefonic pe procuror au esuat. Telefonul lui Stelian Oltean este inchis. Colegii procurorului sustin ca Stelian Olteanu nu a mai venit la serviciu in ultimele zile, intrucat este in concediu.

Procurorul Stelian Olteanu, seful Sectiei Penale din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt, este cel care a cercetat mai multe dosare privind reglarile de conturi din lumea interlopa. Ultimul dintre aceste dosare este chiar impuscarea lui Gheorghe Mararu intr-o cafenea din centrul orasului Piatra Neamt.

Anchetatorii sunt deocamdata rezervati in declaratii si merg pe varianta unor probleme familiale, insa nu exclud nici varianta unei razbunari.

sursa: Antena3

sursa foto: Adevarul

UPDATE! Razie a Garzii Financiare la Chinatown-ul inaugurat de Boc: Amenzi de 55.000 lei... Parintele Papacioc, inmormantat astazi la Manastirea Sfanta Maria din Techirghiol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x