Antena Căutare

UPDATE! Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, arestat

Procurorii DNA Pitesti au descins la biroul presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu. Acesta este cercetat intr-un caz care vizeaza o sponsorizare a Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului cu 125.000 de lei.

UPDATE 18.00: Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost arestat pentru 24 de ore.

UPDATE 17.30: Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, referindu-se la situatia presedintelui CJ Arges, ca refuza sa creada in coincidente, mentionand ca, din cate intelege, Constantin Nicolescu (PSD) este supus unei anchete "extrem de ciudate" la 24 de ore dupa protestul muncitorilor de la Mioveni.

Avocatul lui Nicolescu sustine ca presedintele CJ Arges nu a fost inca instiintat ce calitate are in acest dosar.

"Nu exista vreo acuzatie oficiala pana la aceasta ora, domnul Constantin Nicolescu nu a fost instiintat ce calitate are in acest dosar. Se face o perchezitie. Este un dosar de sponsorizare si s-ar putea ca in aceasta dupa-amiaza (n.r. - miercuri dupa-amiaza) domnul Nicolescu sa fie chemat la DNA Pitesti, dar pana in acest moment nu a fost informat nici asupra acuzatiilor si nici despre vreo chemare la DNA", a declarat Radu Rotaru, avocatul lui Constantin Nicolescu, citat de Mediafax.

Social-democratul este cercetat dupa ce Arhiepiscopia Argesului si Muscelului a fost sponsorizata cu suma de aproximativ 125.000 de lei.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca banii au fost donati in 2009 pentru doua obiective, respectiv ridicarea la rang de arhipepiscopie a Episcopiei Argesului si Muscelului si refacerea Bisericii "San Nicoara" din Curtea de Arges.

Inca nu se cunosc acuzatiile aduse presedintelui Consiliului Judetean Arges.

sursa: Antena3.ro

Sondaj: Oprescu, apreciat de bucuresteni, Vanghelie si Poteras, declarati nemultumitori... VIDEO! Un suspect in cazul furtului de un milion de euro a fost prins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x