Antena Căutare

UPDATE: Tragedie la o mina din Maramures: Cinci persoane si-au pierdut viata

O mina dezafectata a devenit inchisoare pentru noua barbati. Trei au coborat in subteran, in urma cu doua zile, sa fure fier vechi, iar ceilalti sase au incercat ieri sa-i salveze. Dintre toti, numai patru au reusit sa se intoarca la suprafata, abia aseara. Ceilalti cinci au ramas captivi in galeriile dezafectate, fiind gasiti, in aceasta dimineata, fara suflare.

UPDATE 9:42 Operatiunile de salvare au fost in zadar. Cei cinci barbati blocati in mina au fost gasiti fara suflare.

Mina dezafectata de pe Valea Borcutului i-a atras in ultima vreme ca un magnet pe hotii de fier vechi. Pentru cateva zeci de lei, oamenii au ignorat pericolul. Asta au facut si trei localnici care au coborat joi in subteran. Nu au mai reusit sa se intoarca la suprafata, iar rudele disperate au trimis ieri alti trei barbati sa-i ajute. Numai unul s-a mai intors!

Inconstienti, alti trei barbati au intrat sa-i caute. In total opt oameni se aflau in mina cand au ajuns echipele de interventie la gura minei. Politistii si pompierii n-au indraznit sa intre in galerii.

Dupa o ora si jumatate, inca trei dintre barbatii care au coborat ieri in mina au ajuns la suprafata, abia respirand. Din nefericire, cei trei au adus vesti proase pentru rudele celor cinci ramasi in mina.

Abia in aceasta dimineata a fost lansata o operatiune de salvare.

foto: Intact Images

Trei oameni au murit intr-o mina din Maramures... Buzau: Un barbat a ajuns la Urgente cu un ac in stomac, dupa o vizita la stomatolog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x