Antena Căutare

Urmeaza o saptamana de foc! ANM a emis o avertizare meteo de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de canicula si disconfort termic, valabila in intervalul 03 august – 04 august si se anunta o noua perioada cu temperaturi ridicate, incepand de luni

Urmeaza o saptamana cu vreme caniculara. Aerul fierbinte, de origine tropicala, prezent in zona centrala a continentului, va cuprinde tot teritoriul tarii noastre. Astfel vom avea canicula in aproape toate zonele de campie din vest si sud, dar mai putin la deal si podis.

In perioada 3-4 august, vremea va fi calduroasa in vestul, sudul si centrul tarii. In Banat si Oltenia, valorile termice maxime vor depasi pragul caniculei si se vor situa intre 35 si 37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic.

Nu se vor atinge valori excesive in termometre, insa disconfortul termic va deveni tot mai accentuat. Abia in weekendul viitor se asteapta o usoara racire, incepand cu vestul tarii, dar pana atunci urmeaza noi zile de cuptor.

Medicii ne avertizeaza sa bem multe lichide si sa evitam expunerea la soare in orele de varf.

O romanca, la conducerea uneia dintre cele mai mari companii de transport rutier din Canada... EXCLUSIV! Romanii prefera sa scape de probleme cu ajutorul vrajitoarelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x