Antena Căutare

Utilajele de deszapezire vor aplica materiale antiderapante pe arterele principale si in zona scolilor

Atentionarea de cod galben de ninsori si viscol emisa de meteorologi l-a determinat pe primarul general Sorin Oprescu sa convoace comandamentul de iarna. La aceasta ora ninge abundent in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Utilajele de deszapezire vor fi dispuse in puncte fixe, in toate sectoarele Capitalei, astfel incat sa poata interveni imediat ce conditiile meteorologice o vor impune.

Acestea vor aplica materiale antiderapante pe toate arterele principale, in zona pantelor, a rampelor si a podurilor, precum si pe arterele unde se afla obiective sociale, spitale, institutii publice, potrivit Mediafax.


"Rog operatorii de salubrizare sa intervina imediat ce conditiile meteo o vor impune, in asa fel incat maine dimineata, pe toate arterele principale din Capitala sa se circule la negru. Fac apel inca din aceasta seara, ca toti cei responsabili cu programul de deszapezire, sa actioneze preventiv si cu suficiente substante antiderapante, intrucat vreau sa luam macar aceasta grija de pe capul bucurestenilor", a declarat primarul general.

De asemenea, Sorin Oprescu a solicitat operatorilor de salubrizare sa se actioneze cu prioritate in zona trecerilor de pietoni, sa fie curatate trotuarele, dar si gurile de metrou.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de Cod galben de ninsori abundente si viscol, in intervalul 25 ianuarie, ora 2.00 - 26 ianuarie, ora 18.00.

Codul galben de ninsori si viscol a fost emis pentru Bucuresti si judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Valcea, Olt, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani, Covasna, Harghita si partial pentru Sibiu si Brasov.

foto: Intact Images

Polei: Sase raniti, dupa ce un microbuz s-a rasturnat... Un militar de la Brigada 6 Operatii Speciale "Mihai Viteazu" s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x