Antena Căutare

Vaccin împotriva virusului chinezesc, inventat în România. Mai mulți cercetători au găsit soluția ce poate salva milioane de oameni.

Virusul ucigaş din China ar putea fi oprit cu ajutorul unui vaccin! Un grup de cercetători timişeni au găsit soluţia care ar putea salva milioane de oameni, doar că pentru a o pune în practică este nevoie ca marii producători de vaccinuri să intervină.

"Corect ar fi sa spun ca este un vaccin personalizat populational, in sensul ca noi am luat caracteristicile imune din toata literatura ale populatiei din România in primul rand, dar e vorba de populatia europeana", a explicat Virgil Păunescu, directorul institutului Oncogen.

Epidemia de coronavirus, care a izbucnit în oraşul central Wuhan în luna decembrie, s-a soldat cu 170 de morţi, din cele peste 7.711 cazuri de contaminare înregistrate în ţară, au anunţat joi autorităţile chineze.

China se confruntă în prezent cu perioada de vârf a cazurilor confirmate. Odată cu implementarea măsurilor de prevenţie şi control, numărul viitoarelor infecţii va fi semnificativ redus, a mai spus Li Lanjuan, academician al Academiei Chineze de Inginerie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava îşi reduc programul de primire a plângerilor şi de acordare a audi... Judecătorii Tribunalului Constanţa au decis să nu participe la constituirea Birourilor Electorale Judeţene la alegerile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x