Antena Căutare

Valentina Rusnac, fetița de șase ani dispărută de acasă, s-ar fi înecat! A fost găsit tricoul pe care îl purta micuța

Valentina Rusnac, fetița de șase ani care a dispărut de acasă vineri după-amiază, s-ar fi înecat, potrivit ultimelor informații furnizate de autorități.

Valentina Rusnac, fetița de șase ani care a dispărut de acasă vineri după-amiază, s-ar fi înecat, potrivit ultimelor informații furnizate de autorități.

În jurul orei 11.30, la o distanță de aproximativ 300 de metri de locuință, a fost găsit tricoul pe care îl purta fetița. Din păcate, descoperirea întărește ideea că fetița a căzut în apă și s-a înecat, potrivit axanews.ro.

Fetița s-ar fi jucat lângă pârâul umflat de ploile torențiale, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în apă. Sâmbătă, s-a mers cu o barcă până la Tisa, în speranța găsirii fetiței. Nu s-a găsit nimic. Duminică, oamenii din Repedea și împrejurimi s-au angajat să o caute pe micuța Valentina, alături de autorități.

Ea a dispărut de acasă vineri după-amiază, iar de atunci sute de persoane au căutat-o în mai multe zone din localitate, dar și în împrejurimi.

Doi români, loviți intenționat cu mașina, în urma unei altercații! Constantin a murit în spital, din cauza rănilor mult ... Momentul în care un pilot salvează 89 de vieți, după ce a reușit să aducă avionul la sol fără roțile din față! Imaginile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x