Antena Căutare

Vărsătorii își doresc o schimbare în dragoste. Horoscopul zilei, 05 octombrie

BERBECII se afla intr-o perioada favorabila, asta pentru ca au noroc de bani, cadouri si mai ales in dragoste. Totul vine de la sine, profitati de aceste daruri !

BERBECII se afla intr-o perioada favorabila, asta pentru ca au noroc de bani, cadouri si mai ales in dragoste. Totul vine de la sine, profitati de aceste daruri!

TAURII se pare ca stau cam prost la capitolul sanatate, cel mai probabil este vorba doar despre o raceala. Totusi, ar fi indicat sa nu trateze acest subiect cu superficialitate.

Simtiti de ceva vreme un blocaj in relatia cu persoana iubita, dragi GEMENI si acest lucru va face irascibili pe parcursul zilei. Aveti nevoie de putina relaxare, asa ca luati-va partenerul si plecati intr-o vacanta.

RACII sunt foarte creativi si isi dedica aceasta zi hobby-urilor. Mai exact picteaza, merg la cursuri de fotografie sau de dans. Pana la urma niciodata nu este prea tarziu sa inveti lucruri noi.

Trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes de afaceri, dragi LEI, iar acest lucru nu va incanta deloc. Incercati totusi sa ganditi pozitiv si atitudinea voastra se va schimba.

FECIOARELE rezolva astazi niste probleme pe care le-au amanat de multa vreme. Nici la capitolul drgoste nu stau rau, le mai trebuie doar putin curaj sa faca primul pas.

Dragi BALANTE, desi ati finalizat un proiect la care lucrati de multa vreme, ramaneti precauti si nu luati decizii pe termen lung.

SCORPIONII sunt foarte preocupatii de problemele finaciare si tind sa exagereze. Trebuie sa faceti mici economii, dar situatia nu este atat de rea precum credeti.

Sunteti curajosi, dragi SAGETATORI, si din acest motiv veti demara foarte multe proiecte in perioada urmatoare. Indicat ar fi sa cereti sfatul cuiva cu experienta.

CAPRICORNII sunt inconjurati de prieteni, motiv pentru care nu-si vor petrece dupa- amiaza in casa, ci in aer liber,la o plimbare in parc sau poate un film la cinema.

Dragi VARSATORI, desi pe plan profesional lucrurile sunt clare, se pare ca la capitolul dragoste nu sunteti la fel de hotarati. Va doriti o schimbare si veti avea parte de ea cat de curand.

Pentru voi, nativi PESTI se anunta o zi incarcata, iar din cauza stresului puteti avea probleme de sanatate. Incercati sa va odihniti cat mai mult.

Amenzi usturătoare pentru șoferii care nu vor avea cauciucuri de iarnă!... Ninge în România! Stratul de zăpadă la Bâlea Lac are deja 15 centimetri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x