Antena Căutare

Vasul cu 14.000 de oi moarte a fost adus la mal! Imagini de la operațiune. Video

Vasul cu cele 14.000 de oi moarte scufundată în Portul Midia a fost adusă la mal. Au început pregătirile pentru extragerea cadavrelor din navă și transportul acestora la un incinerator din Tulcea.  

Șase remorchere au adus la cheu, marți seară, epava cu oi moarte scufundată în Portul Midia. Nava a fost stabilizată din lateral de două barje mari și a fost adusă în dana 10 din port.

Reprezentanții societății care se ocupă de ranfluarea navei au declarat că miercuri vor începe pregătirile pentru extragerea oilor moarte din corpul navei.

Operațiunile vor fi făcute cu ajutorul unor mașini speciale și niciun muncitor nu va intra în contact direct cu animalele aflate în putrefacție.

Încărcătura biologică va fi mai apoi încărcată în containere etanşate şi transportate la un incinerator din judeţul Tulcea.

Nava Queen Hind, sub pavilion Palau, s-a răsturnat în Portul Midia pe 24 noiembrie 2019, având la bord aproximativ 14.000 de oi. Autorităţile au reuşit să salveze doar 254 de animale. Pentru că nu avea dotarea necesară, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a semnat un contract de aproximativ 4 milioane de euro cu o societate românescă pentru a scoate epava din Portul Midia. Operaţiunile au început în 14 ianuarie şi s-au încheiat marţi, atunci când nava a fost adusă în Dana 10 a Portului Midia.

Sursă video: Antena 3.

Concediul medical în cazul suspecților de coronavirus. Cum se obține și câți bani se pierd din salariu... Traseul italianului de 71 de ani infectat cu coronavirus, în România! Un apropiat, dezvăluire cumplită! „Este principalu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x