Antena Căutare

Veste groaznică pentru două milioane de oameni: Preţul transportului în comun a sărit în aer! Vezi cu cât se scumpesc biletele

Tarifele pentru călătoria cu metroul vor fi majorate cu 16% - 33%, preţul cartelelor urmând să crească destul de mult.

Tarifele pentru călătoria cu metroul vor fi majorate cu 16% - 33%, preţul cartelelor urmând să crească destul de mult.

Pentru două călătorii preţul se modifică de la 4 la 5 lei, pentru cea cu 10 călătorii de la 15 lei la 20 lei, iar pentru un abonament lunar nelimitat pasagerii vor scoate din buzunar 70 lei, faţă de 60 lei în prezent.

Preţul unui abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va creşte de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei la 8 lei.

Noile tarife sunt incluse în anexa unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor, pentru aprobarea tarifelor la călătoria cu metroul.

Măsura trebuie să intre în vigoare la 28 martie şi va conduce la creşterea veniturilor anuale ale Metrorex cu circa 44 milioane lei şi implicit la diminuarea deficitelor de finanţare, se arată în referatul de aprobare al proiectului.

Ultima scumpire a călătoriilor cu metroul datează din august 2012, cea mai mare creştere fiind operată la cartelele de 10 călătorii, care s-au scumpit cu 50%, de la 10 lei la 15 lei.

Anunţ disperat făcut de autorităţi: Ce se întâmplă cu cele mai folosite medicamente din România! Toată lumea va avea de ... Mare atenţie: Când trecem la ora de vară! Cum trebuie să schimbăm ceasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x