Antena Căutare

Veste importantă pentru șoferi! Ce se întâmplă cu polițele RCA, în următoarea perioadă!

Veste importantă pentru șoferii români! Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA începând cu 18 noiembrie?

Veste importantă pentru șoferii români! Ce se întâmplă cu prețul polițelor RCA începând cu 18 noiembrie?

Şoferii pot răsufla uşuraţi. Preţul poliţelor RCA a scăzut, de astăzi. În unele cazuri, şi cu 300%. După luni de scandal, prima zi de plafonare a tarifelor pentru poliţele auto obligatori le-a adus şoferilor un mult aşteptat moment de respiro.

Plafonarea pentru jumatate de an a tarifelor RCA s-a resimþit de azi pentru tinerii şoferi care ruleaza pe drumuri din oraşe aflate la 440 de kilometri distanţa.

Un bucureştean de 20 de ani plateşte aceeaşi suma ca şi un tânar din Tulcea. Pentru o poliţa clasa bonus-malus 0 aferenta unei maşini de peste 1800 de cmc scoate din portofel maximum 1.516 lei. Oferta companiilor este fidela primei maxime impuse de autorităţi.

Exemplele pot continua pentru maşinile mai mici, mai raspândite pe drumurile româneşti.

Pentru un autovehicul cu un motor de 1.200, cel mai scump RCA este de azi pentru un şofer de pâna în 25 de ani - 985 de lei. Cel mai mult însa economisesc românii cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani. Ei platesc 610 lei, iar cei peste aceasta vârsta mai scot din buzunare înca 7 lei în plus. Atenţie însa pe cât timp încheiaţi poliţa.

Cei care au facut ieri ordine de plata catre asiguratori, dar primesc azi poliţele, vor primi banii pe care iau trimis în plus în raport cu tarifele de azi.

Călăul dragostei din zodiac: ucide orice sentiment... Românii primesc o lovitură grea! Se schimbă condițiile pentru programul „Prima Casă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x