Antena Căutare

Vestea momentului în învățământul românesc! 200 de lei pentru părinții care își trimit copiii la After School!!!

Partidul National Liberal (PNL) anunta ca va sustine in urmatoarea sesiune parlamentara doua proiecte de interes national, prin care familiile cu copii sa beneficieze de un voucher educational in valoare de 200 de lei pentru After School si inlocuirea programului "Lapte si corn" cu un pachet alimentar diversificat, potrivit declaratiilor prim-vicepresedintelui Raluca Turcan.

"PNL va milita pentru introducerea la nivel national a doua proiecte. Unul de eliminare a risipei prin programul ”Cornul si laptele” si inlocuirea acestui program cu un pachet diversificat, sa se asigure o alimentaie sanatoasa copiilor in scoala si in felul acesta sa creasca integrarea copiilor in sistemul de edicatie.

Si doi - asigurarea unui voucher educational pentru «Scoala dupa scoala» intr-un mod gratuit pentru Romania, in felul acesta stimulandu-se integrarea in sistemul de educatie si oferirea de educatie copiilor dupa orele de curs", a declarat Raluca Turcan.

Ce greșeli există în manualul de Biologie clasa a VI-a, an școlar 2019... Sfânta Maria Mică 8 septembrie 2018. Tradiții obiceiuri superstiții în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x