Antena Căutare

Veste importantă pentru români! Când se dă drumul la căldură!

Toamna și-a intrat în drepturi și temperaturile scăzute i-au făcut pe români să se întrebe când se va da drumul la căldură. Ce au anunțat reprezentanții RADET

Toamna și-a intrat în drepturi și temperaturile scăzute i-au făcut pe români să se întrebe când se va da drumul la căldură. Ce au anunțat reprezentanții RADET

RADET a anunţat, luni, că încărcarea instalaţiilor a fost finalizată, reţeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019, iar echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent. La cerere, se poate furniza căldură spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii.

RADET Bucureşti a anunţat, luni, că este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

CÂND SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. ”RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru încălzire, înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018: «începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici».

Veste importantă pentru români! Când se dă drumul la căldură!

CÂND SE DĂ DRUMUL LA CĂLDURĂ. Reprezentanţii instituţiilor mai sus menţionate, pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail [email protected] şi la registratura instituţiei din strada Cavafii Vechi numărul 15, Sector 3, Bucureşti”, au transmis reprezentanţii RADET, potrivit news.ro.

Potrivit acestora, încărcarea instalaţiilor a fost finalizată, reţeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019. Dispeceratele şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren.

RADET are în exploatare 1.012 puncte termice, staţii centralizate şi module termice, 47 Centrale termice de cvartal şi 1 Centrală termică de zonă Casa Presei.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici

Calendar ortodox octombrie. Când sunt cele mai mari pelerinaje din România... Românii divorțează pe bandă rulantă! În țara noastră se pronunță un divorț la fiecare patru minute! Care este durata med...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x