Antena Căutare

Vestea momentului pentru români! Cum scapi imediat de amendă!

Veste bună pentru români! Aceștia ar putea scăpa de plata unor amenzi, după ce judecătorii au decis să facă o schimbare majoră în sistem! Ce trebuie să faci ca să obții anularea sancțiunii?

Veste bună pentru români! Aceștia ar putea scăpa de plata unor amenzi, după ce judecătorii au decis să facă o schimbare majoră în sistem! Ce trebuie să faci ca să obții anularea sancțiunii?

Judecătorii Curţii Supreme au decis să facă lumină în cazul proceselor complicate.

Românii vor scăpa de amenzi dacă autorităţile care întocmesc procesele verbale nu detaliază suficient ce s-a întâmplat.

Zeci de mii de români i-au dat în judecată pe agenţii care i-au sancţionat. Unii au pierdut, alţii au câştigat. În curând însă, lucrurile vor fi clare. Când poliţistul sau jandarmul nu descrie în documente fapta, amenda poate fi anulată.

"Prioritate pietoni, strada Gării" - asta apare pe procesul verbal întocmit de un poliţist din Iaşi în cazul unui taximetrist sancţionat cu 400 de lei.

O descriere care duce la anularea amenzii, după decizia luată de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Magistraţii au admis un recurs în interesul legii, formulat de Avocatul Poporului prin care au decis că descrierea insuficientă în cazul sancţiunilor atrage nulitatea relativă a procesului-verbal de constatare a contravenţiei.

Instanţele din întreaga ţară sunt sufocate de procese prin care românii contestă tot felul de amenzi, pe motiv că procesele verbale au fost întocmite eronat. Un exemplu este şi al unui tânăr sancţionat pentru că spunea bancuri cu poliţişti, iar asta i-ar fi lezat demnitatea unui agent aflat în apropiere.

Poliţiştii, jandarmii sau inspectorii fiscali trebuie să fie extremi de atenţi la ce scriu în procesele verbale atunci când dau o amendă, altfel vor pierde procese pe bandă rulantă.

Cristian Țopescu a murit. Gheorghe Hagi, gest impresionant! Ce a postat pe pagina de Facebook... Țeapa momentului pe Facebook! Mii de români sunt păcăliți zilnic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x