Antena Căutare

Vești extraordinare pentru zeci de mii de români! O nouă taxă va fi redusă! 

O nouă taxă ar putea fi redusă în următoarea perioadă, conform unei ordonanțe de urgență ce ar putea fi adoptată de Guvern săptămâna viitoare.

O nouă taxă ar putea fi redusă în următoarea perioadă, conform unei ordonanțe de urgență ce ar putea fi adoptată de Guvern săptămâna viitoare.

Astfel, conform ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, reducerea TVA la serviciile din turism de la 9 la 5%.

"Săptămâna viitoare pregătim un proiect de OUG care va avea această măsură (n.r. - reducerea TVA la serviciile din turism de la 9 la 5%) în cuprinsul său, pe lângă alte măsuri", a afirmat Teodorovici miercuri la Senat, conform Agerpres.

Întrebat când ar putea fi redusă supraacciza la carburanţi, Teodorovici a spus: "Pe Codul fiscal şi pe Codul de procedură fiscală, până la final de an, vor fi făcute mai multe analize. Sunt deja foarte multe propuneri din zona economică spre Ministerul de Finanţe şi până la final de an ar trebui să fie cuprinse clar în cuprinsul celor două legi"

Anunț de ultim moment! Ce se întamplă cu voucherele de vacanță în 2019... iPhone XS iPhone 9. La ce oră are loc azi prezentarea lansarea live de la Apple...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x