Antena Căutare

Vești proaste pentru hotelieri. Românii nu merg la mare pe 1 Mai

1 Mai se apropie cu paşi repezi, însă de această dată Ziua Muncii nu va fi sărbătorită în maniera deja obişnuită. Sărbătoarea coincide în acest an cu Paştele, aşa că mulţi români preferă să dea minivacanţa la mare sau la munte pe câteva zile petrecute în familie

1 Mai se apropie cu paşi repezi, însă de această dată Ziua Muncii nu va fi sărbătorită în maniera deja obişnuită. Sărbătoarea coincide în acest an cu Paştele, aşa că mulţi români preferă să dea minivacanţa la mare sau la munte pe câteva zile petrecute în familie.

În anii trecuţi, Vama Veche era una dintre detinaţiile preferate de români pentru ziua de 1 Mai, iar mii de tineri petreceau până dimineaţa pe plaja de la malul mării. Anul acesta lururile ar putea sta altfel, dat fiind faptul că în aceeaşi zi românii sărbătoresc Paştele, scrie Gândul.

Şi cererea pentru minivacanţele la munte este în scădere. Totuşi, agenţiile de turism se adaptează şi vor să îmbine cele două sărbători.

"Prânzul şi noaptea de Înviere vor fi cu produse speciale de Paşte, respectiv pască, ouă roşii, cozonac. Asta în Maramureş sau în zona Bucovinei, unde tradiţiile se păstrează. Pachetele se adresează mai ales pentru familii", a declarat Iulia Holhoş, manager al unei agenţii de turism.

Moscheea de la București va fi construită: ”Oferă mai multe garanții de securitate”. BOR vrea hotel la Istanbul... Ai planuri pentru weekend? Prognoza meteo pentru pentru sâmbătă şi duminică: Se strică vremea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x