Antena Căutare

Un individ periculos a băgat groaza în bucureșteni! Ce face bărbatul, în toiul nopții | FOTO

sRecent a apărut pe Facebook un mesaj ce s-a viralizat rapid. Un bărbat deosebit de periculos a pătruns în scara unui bloc din Sector 6 și a bătut la mai toate apartamentele. Camerele de supraveghere au surprins individul în acțiune!

Recent a apărut pe Facebook un mesaj ce s-a viralizat rapid. Un bărbat deosebit de periculos a pătruns în scara unui bloc din Sector 6 și a bătut la mai toate apartamentele. Camerele de supraveghere au surprins individul în acțiune!

O tânără a publicat de curând pe pagina sa de Facebook un avertisment ce a alertat bucureștenii. Se pare că un bărbat a încercat să pătrundă în casele oamenilor, la ora 2:00, în cursul zilei de 29 septembrie 2019. Iată mai jos imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar și mesajul tinerei:

„Individ periculos sector 6!!!

Intrã în scara blocului şi umblã din apartament în apartament. NU deschideţi uşile atât la scarã (întrebaţi cine este) cât şi la apartament!!!!!

Un individ periculos a băgat groaza în bucureșteni! Ce face bărbatul, în toiul nopții | FOTO

Acest individ a intrat într-un bloc de 10 etaje din sectorul 6 (zona Favorit) şi a luat fiecare etaj la rând. Nu se ştie exact ce a fãcut pe etaje, se ştie doar cã a stat 30 de minute în scarã, cã a bãtut/sunat la câteva uşi şi cã a încercat sã rupã grilajul de la geamul unui apartament. Posibil sã fie sub influenta alcoolului şi stupefiantelor. Mare grija şi când intraţi în scarã, nu numai afarã!!!

Acest incident a avut loc în noaptea de 29.09.2019 în jurul orei 02:00”

Din comentariile oamenilor care au distribuit această postare făcută de Clau Mary reiese faptul că nu este singurul incident de acest fel în zonă:

„Posibil sa fi fost si la mine in bloc. Zilele trecute fiica-mea mi-a zis ca a batut cineva insistent la usa zicand ca este de la lumina”, a mai declarat un alt utilizator. Poliția avertizează să fim prudenți și să nu deschidem ușa persoanelor care par suspecte.

Structură an universitar 2019-2020: cel mai mic număr de studenți din ultimele două decenii... Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri de mare risc! Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x