Antena Căutare

Victor Ponta i-a cerut ministrului economiei sa se implice direct in privatizarea Oltchim

Victor Ponta i-a solicitat ministrului Economiei sa fie direct implicat in procesul de privatizare a companiei Oltchim (OLT), dar sa evite spectacolul mediatic. Premierul a mai spus ca anticipeaza ca vineri, la licitatia programata, va fi un astfel de spectacol, informeaza Mediafax.

"La Oltchim, vreau sa fiti direct implicat. Vineri este licitatia cu strigare in prezenta presei si pot sa anticipez ca va fi un anumit tip de spectacol mediatic avand in vedere participantii. Va cer sa nu cadem noi in spectacol mediatic", i-a spus Ponta ministrului, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului.

Termenul de depunere a ofertelor pentru privatizarea Oltchim a fost prelungit pana joi, 20 septembrie, la ora 12:00. Victor Ponta a promis ca, indiferent de rezultatul final al licitatiei, oamenii nu isi vor pierde locurile de munca, iar combinatul nu se va inchide. Licitatia cu strigare pentru cumpararea combinatului Oltchim este programata pentru vineri si va avea loc in prezenta presei, a anuntat premierul.

Sursa: Antena3.ro

Aproape 50% din medicamentele de pe piata sunt inutile!... Vine iarna! RADET incepe verificarea instalatiilor termice in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x