Antena Căutare

Medicul Rafila, mesaj important pentru români: „Spălați-vă și pe dinți. Mergem și pe varianta că nu vom găsi un vaccin în 2 ani, poate îl găsim în 4 ani"

Alexandru Rafila, cunoscutul microbiolog, apare din nou în atenția publicului pentru a face o serie de precizări leate de noul coronavirus. Acesta vorbește despre posibiliateta disparițieie coronavirusului, dar și despre schimbărilepe care pandemia le va lăsa în urmă.

Medicul Rafila, mesaj important pentru români: „Spălați-vă și pe dinți. Mergem și pe varianta că nu vom găsi un vaccin în 2 ani, poate îl găsim în 4 ani"
Medicul Rafila, mesaj important pentru români: „Spălați-vă și pe dinți. Mergem și pe varianta că nu vom găsi un vaccin în 2 ani, poate îl găsim în 4 ani" | Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Medicul Alexandru Rafila atrage atenția asupra realizării igienei personale: "Ar trebui să învățăm să ne spălăm și pe dinți"

Ar putea apărea 7 milioane de sarcini nedorite din cauza restricțiilor. Se dublează cazurile de incest, mutilare și violență pe seama carantinei

„Îmi pare rău că n-am făcut un lucru, să convingem oamenii să se spele și pe dinți, pentru că și riscul de a transmite boala scade, cel puțin pentru un moment, și ar trebui să învățăm să ne spălăm și pe dinți, să nu mai fim ultimii în clasament în privința igienei orale”, a completat microbiologul.

Salarii plătite de Guvern! Cum va veni statul în ajutorul companiilor afectate de pandemia de coronavirus, după 15 mai

Virusul care provoacă Covid-19 va deveni un virus sezonier. Majoritatea oamenilor îl va face.

Ministrul Sănătăţii, atenționare pentru întreaga țară! Ce se poate întâmpla, dacă românii ies din case, de 1 mai! „Este un weekend de foc”

„Mergem și pe varianta că nu vom găsi un vaccin în 2 ani, poate îl găsim în 4 ani. El va deveni un virus sezonier, marea majoritate a populației va trece prin boală și un număr mic de persoane va fi susceptibil să se reîmbolnăvească în fiecare an, va semăna cu infecția gripală.

Acum sunt discuții raporat la numărul de cazuri pe care am reușit să le diagnosticăm nu în România, oriunde, mortalitatea e mare, la noi e 5 la sută. Deci sunt mortalități mari, mai mari decât la virusul gripal, dar lucrurile vor fi reevaluate pe măsură ce vedem răspândirea bolii în populație și vedem care e mortalitatea reală”, a afirmat Alexandru Rafila.

O angajată a Metrorex, confirmată cu coronavirus! Mesajul companiei! „Am început dezinfectarea!”... Cât poate trăi coronavirusul în părul tău! Ar trebui să îl speli după fiecare ieșire din casă? Explicațiile specialiștil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x